Friday, 27 July 2012

Buffet Ramadhan Langkawi 2012

Tahun ni seperti biasa banyak hotel-hotel yang membuat promosi Buffet Ramadhan. Jenuh jugalah nak memilihnya, yang penting budget kena tengok dulu ye... jangan main hentam pergi je nanti time raya tak ada duit dah kan?
So dibawah nie disenaraikan separuh daripada hotel-hotel dan senarai harganya:

  1. Hotel Grandcontinental = rm33 dewasa
  2. Hotel Sheraton = rm88 dewasa tapi yang ni memang tipt top lah. semua sedap. Tahun lepas saya dengan suami pergi sana 2 kali tau!
  3. Hotel Helang = rm33 Dewasa
  4. DeBaron Resort = rm29 dewasa tapi kalau kita orang yang ke-10 kita akan dapat dengan harga rm19.90! Berbaloi kan?
  5. Bella Vista Kuah = Rm35 dewasa
  6. Bella Vista Padang Matsirat = rm30  ( beza antara dua ni ialah bella vista di kuah ada kambing bakar n dekat pdg matsirat aiskrim goreng )
  7. Hotel Seaview = Rm30 Dewasa
  8. Mutiara Bay = Rm49 dewasa
  9. Tok Senik Resort = rm23 dewasa tapi kalau kita beli kupon harga rm20 (kena call sales person)
  10. Hotel Bayview = rm60 dewasa. If pergi sebelum 1 ogos dapat 20% diskaun
  11. Myhotel = Rm33 atau rm35 dewasa. Not sure
  Yang ni jelah selection yang saya ingat buat masa ni, nanti kalau ada news baru i will update u'oll k?
Jadi what are you waiting for? Jom serbu lah!

cara nak dapat harga diskaun di Buffet ramadhan langkawi

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.