Friday, 27 April 2012

InstaGram

Sape-sape yang ade Instagram akaun boleh lah follow saya . My id is Fazlina_Omar. Boleh kita bertukar-tukar gambar kan? Sekarang ni saya ada zero follower... uwaaaaa sedey nyee iskkk .. so kalau boleh nak lah jugak ada follower in instagram tu :P


Ni diantara foto-foto saya dalam instagram:



Buah tomato ceri kesukaanku




Teh ais, minuman wajibku

Koala bear ku yang sedang ber party!



posted from Bloggeroid

Thursday, 26 April 2012

My faithful companion

This is owen, kucing kesayangan n setiaku.. Dg berumur setahun setengah dh tp perangai cam budak2. Manja dan lain-lain.. Oh ya.. Kuat makan pulak tu!

Penjaga tv yang tegar





Di bawah khemah tempat beristirehat



posted from Bloggeroid

Wednesday, 25 April 2012

kenapa ya?

Sebenarnya masalah ni sudah lama dh tp saya baru nk luahkan di sini. Sejak dari thn lepas lagi.. Kami warga langkawi sudah tidak dpt membeli majalah2 kesukaan saya mcm cleo, women weekly, seventeen, dan cosmo. Jadi bg menyelesaikan masalah ni, terpaksalah saya melanggan. Yang x bestnye, tiap2 bulan majalah tu mesti kemek :(
x best kalau baca mags tu kemek2 kn? Hmmm nak buat mcm mana.. Terpaksa lah



Jeng jeng jeng

Ni sambungan drpd entry "my latest gadget" bukan nya ade apa pun sebenarnya saje je nak wat gimik melampau heheheh.. Haritu birthday saya dan suami keaayangan saya telah menghadiahkan smartphone Samsung Note yang selama ni saya idam idam kan!
selepas beberapa hari menggunakannya, memang terbukti smartphone ni best n canggih.. The best is Yuna pun guna samsung note jugak!

this is my new and 24 hour companion:




Dalam asyik teruja dengan samsung note tu.. My mr.Blackberry x kulupakan.. Dia tetap disamping ku juga.. Hehehhh


posted from Bloggeroid

"Give away By Farzana & Dilla"

 

http://diellaunly.blogspot.com/2012/04/giveaway-by-farzana-dilla.html

Jom Join! Mana tahu boleh menang hadiah-hadiah yang menarik

Tag: Suzy