Wednesday, 25 April 2012

Jeng jeng jeng

Ni sambungan drpd entry "my latest gadget" bukan nya ade apa pun sebenarnya saje je nak wat gimik melampau heheheh.. Haritu birthday saya dan suami keaayangan saya telah menghadiahkan smartphone Samsung Note yang selama ni saya idam idam kan!
selepas beberapa hari menggunakannya, memang terbukti smartphone ni best n canggih.. The best is Yuna pun guna samsung note jugak!

this is my new and 24 hour companion:




Dalam asyik teruja dengan samsung note tu.. My mr.Blackberry x kulupakan.. Dia tetap disamping ku juga.. Hehehhh


posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.