Wednesday, 14 March 2012

Lelong .. Lelong .. All my lovely Lollipop Handbags!

Entry ni khas utk segmen handbag2 kesayangan ku. Memandang kan saya ada terlalu banyak handbag dan tidak terpakai, jadi saya ingin melepaskan mereka semua dengan harga yang murah-murah gitu. Semuanya berharga rm25 termasuk postage ye... Jadi.. jom lah usha-usha kot kot ada yg berkenan!

:)


Yang ni si Mocha dengan reben nya.. tersangat lah kiut kn?
 close-up skit

sudut sisi

Si merah romantis

 

 



Si Navy Belang-belang









Jadi.. siapakah pilihan anda?

Tuesday, 6 March 2012

Gigi oh gigi

Hari ni xde mood nak ber blog coz ku baru je cabut gigi geraham yg paling ujung.. Skg nye masih terasa sakitnye...uwaaaa... Nnt saya update lain k!







3 kapas pun x cukup utk menghenyikan darah nye.. Napelah saya ada bhk sgt gigi utk mulut yg kecik ni

Monday, 5 March 2012

What's happen???

What happen to my blog lay out? Someone plss help me.. Tetiba pula dia jadi cmni iskk.. Segmen yg sepatutnye duduk di side kanan, bila pegi ke HOME mesti semua turun ke bawah.. masalah ni just ada kt HOME je.. tmpt lain tak per..X best lah.. Can anyone xplain kan how to resetting ke tmpt asalnya? 
dah try buat macam-macam dah ni .. huhuhuhu



Sunday, 4 March 2012

Wallet ni amat semua utk semua traveller

 Saya nak bagi cadangan skit kt u'oll yg suka melancong tu. Kan setiap kali kita kena check oleh abang-abang kastam or kakak-kakak kastam tu kan? time tu lah kita nk bawa kuar wallet, handphone, passport dan pelbagai bagai lagi lah. Dalam tempoh dok punggah semua barang tu mungkin ambil masa 10 minit dah kan? hehehehehe .. Jadi apa kata kalau kita membeli 'Multipurpose Travel Organiser' ni? murah pun murah sebab ada diskaun lagi tu.. semua kad ke apa ke kita boleh letak dalam organiser tu, cepat dan senang ..

jadi sesiapa yang berminat boleh lah pergi ke link saya bagi dibawah tu...

Saturday, 3 March 2012

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

Memandang kan saya ni nak merasa lah juga cmne rasanya ada follower, jadi saya sahutlah peluang ini hehhehe ... Saya suka menulis and upload semua gambar yg saya mbik.. mungkin setengah org ckp saya ni xde keje ke apa ke.. tp saya suka upload gambar2 tu .. and also saya buat blog ni utk menulis hari2 yg saya lalui .. Harap2 lepas ni ada lah 500 follower hehehe .. saya akan fllow korang ikut giliran k.. sesiapa yg sudah follow tu, ribuan terima kasih lah dan sesiapa yg belum lagi floower saya.. sudi-sudikan lah meng fllow saya ye!

me with food!

dis is me! 
a simple girl
who love books n travel



Mendung Di Langkawi

Hari ni mmg best lah sebb mendung je di langkawi ni.. kalau x.. boleh masak telur atas jalan tahap panas nya tu.. program mlm ni ingtkan nk pegi tgk festival ape tah kt pekan rabu ( langkawi ) anjuran pihak LADA tp kena batalkan pula coz my suami ku kena keje malam.. ot lagi .. ok lah tu.. makna $$$ lebih lah .. heheheh .. hari ni seharian aku dok tgk tv.. kejap2 layan laptop ku.. updates apa2 yg perlu kan..

kan mendung kan?

 
                 5 hari lagi aku nk balik sarawak.. rasa berdebar jugak coz time cuti sekolah mestilah ramai org kt sana.. tambah2an pula family mertua buat kenduri kawin kakak ipar aku, apa yg aku kena buat pun xtau coz masalah bahasa.. ermmm.. kes naya tu.. payah skit nak komunikasi nya.. akan aku cuba buat semampu yang boleh lah .. errkkk.. tgh taip ni baru teringat yg entry pasal pegi kl, aku x update n buat lagi .. sabar ya... akan ku buat juga.. ( mcm lah ada org baca blog aku ni ) Follower pun xde.. :(
minta2lah masa akan datang my blog ada follower ..