Saturday, 3 March 2012

Mendung Di Langkawi

Hari ni mmg best lah sebb mendung je di langkawi ni.. kalau x.. boleh masak telur atas jalan tahap panas nya tu.. program mlm ni ingtkan nk pegi tgk festival ape tah kt pekan rabu ( langkawi ) anjuran pihak LADA tp kena batalkan pula coz my suami ku kena keje malam.. ot lagi .. ok lah tu.. makna $$$ lebih lah .. heheheh .. hari ni seharian aku dok tgk tv.. kejap2 layan laptop ku.. updates apa2 yg perlu kan..

kan mendung kan?

 
                 5 hari lagi aku nk balik sarawak.. rasa berdebar jugak coz time cuti sekolah mestilah ramai org kt sana.. tambah2an pula family mertua buat kenduri kawin kakak ipar aku, apa yg aku kena buat pun xtau coz masalah bahasa.. ermmm.. kes naya tu.. payah skit nak komunikasi nya.. akan aku cuba buat semampu yang boleh lah .. errkkk.. tgh taip ni baru teringat yg entry pasal pegi kl, aku x update n buat lagi .. sabar ya... akan ku buat juga.. ( mcm lah ada org baca blog aku ni ) Follower pun xde.. :(
minta2lah masa akan datang my blog ada follower ..

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.