Saturday, 3 March 2012

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

Memandang kan saya ni nak merasa lah juga cmne rasanya ada follower, jadi saya sahutlah peluang ini hehhehe ... Saya suka menulis and upload semua gambar yg saya mbik.. mungkin setengah org ckp saya ni xde keje ke apa ke.. tp saya suka upload gambar2 tu .. and also saya buat blog ni utk menulis hari2 yg saya lalui .. Harap2 lepas ni ada lah 500 follower hehehe .. saya akan fllow korang ikut giliran k.. sesiapa yg sudah follow tu, ribuan terima kasih lah dan sesiapa yg belum lagi floower saya.. sudi-sudikan lah meng fllow saya ye!

me with food!

dis is me! 
a simple girl
who love books n travel



17 comments:

  1. hai..lezza singgah sini and follow skali, thanks sebab sudi join. Hope follower blog ni akan bertambah =)

    ReplyDelete
  2. haiii,,jln tgk sini dan follow skali sbg tanda sokongan,,keep on blogging,,;)

    p/s komen ni kalau wat pop-blocker ngan takde verify word ok gakkan,,lg best nak komen,,just bg pendapat je..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade ekk pop-blocker n verify word? x sedar lah pula.. heheh.. nnt saya try ubah apa2 yg patut. :)

      Delete
  3. datang folo sini dari segmen yang sama
    walau pengsan, bangun balik tunaikan tanggungjawab
    ..................................
    salam ukhwah (^___^)
    ..................................

    ReplyDelete
  4. http://rara-zura.blogspot.com/2012/03/ramai-lg-yg-kurang-bernasib-baik-kenapa.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yg sama :)
    Dah follow, jemput singgah sini ya ;

    lifeoftyra.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  6. datang melawat kawan2 n follow

    http://sukedukeblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. done follow u....
    nmpk sdp je bnda yg dipegang 2...

    ReplyDelete
  8. http://www.manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    done singgah sini

    ReplyDelete
  9. follow dr segmen yg sama
    jemput datang ;)

    ReplyDelete
  10. salam..done follow ur blogger..jemput singgah dan follow blog saya..tq :)


    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.