Tuesday, 22 October 2013

Shawl glitter Murah!

Lai... Lai.. Lai.. shawl glitters nak kasi letgo murah2 je nih.. apa? shawl glitters? camne tue? alaaaa shawl glitters yg macam dalam cerita 'i love you mr.arrogant' tu lah.. yang tengah dok top sekarang nie.. tak tahu lagi? blur lagi?? try usha gambar Dato siti nurhaliza dan juga shila hamzah, sure akan nampak lah diaorg menggayakan shawl glitters tu
Kalau kita pakai shawl glitter ni, automatik penampilan kita akan jadi vogue gitu, mcm sayalah.. time raya qorban.. baju kurung plain.. monyok jeee.. tp pakai shawl glitters direct jadi vogue heheheh

so mai beli lekaih, nak habiskan stok ni!

Shawl Glitters
rm15 exc postage
58'x19.5'
senang dibentuk, tak gatai sebab ada kain lain pula dibawah. kain jersi..










Dah buat pilihan?
boleh comment atau emailkan ke
anchot@live.com

De' Nyior Guesthouse, Padang Matsirat, Langkawi

Jika anda ingin bercuti di Langkawi, marilah menginap di Guesthouse kami yg terletak di padang matsirat 7 minit dari airport langkawi, 5 minit dari beras terbakar dan 15minit ke kuah. guesthouse kami terletak ditengah-tengah kepulauan Langkawi, jadi utk ke kuah dan jeti 20 minit, pantai chenang 10minit dan ke cable car 10 minit juga.
Guesthouse kami berkonsepkan suasana kampung yg terletak dikawasan bendang dan di tepi jalan utama. Berada didalam kawasan yg berpagar, jadi keselamatan anda akan terjamin. Suasana malam amat sejuk dan sunyi.. amat selesa utk anda beristirehat bersama keluarga dimalam hari. Harganya juga amatlah murah. rm150 semalam anda akan mendapat 3 bilik tidur ( 2 ber aircond dan berkipas syiling + 1 kipas syiling ), 2 bilik air, ruang dapur dengan toaster, elektrik kettle, minibar, toaster (tidak boleh memasak) , ruang tamu yg luas berkipas syiling dan aircond dan juga porch untuk parking kereta sehingga 2 buah. Mengapa anda perlu membayar rm150 semlm untuk sebuah bilik hotel jika anda akan mendapat sebuah rumah di guesthouse kami kan? apa lagi, marilah menginap di guesthouse kami dgn membuat tempahan sekarang!
anda boleh menyewa kereta yg senang didapati di jeti kuah maupun di airport langkawi.

 porch ruang hadapan rumah


 3 buah rumah utk dipilih
Kawasan berpagar untuk keselamatan anda dan keluarga

Contact kami:

0194714498- khalik
0194556328- fazlina (whatapps/wechat/line/kakaotalk)