Sunday, 4 March 2012

Wallet ni amat semua utk semua traveller

 Saya nak bagi cadangan skit kt u'oll yg suka melancong tu. Kan setiap kali kita kena check oleh abang-abang kastam or kakak-kakak kastam tu kan? time tu lah kita nk bawa kuar wallet, handphone, passport dan pelbagai bagai lagi lah. Dalam tempoh dok punggah semua barang tu mungkin ambil masa 10 minit dah kan? hehehehehe .. Jadi apa kata kalau kita membeli 'Multipurpose Travel Organiser' ni? murah pun murah sebab ada diskaun lagi tu.. semua kad ke apa ke kita boleh letak dalam organiser tu, cepat dan senang ..

jadi sesiapa yang berminat boleh lah pergi ke link saya bagi dibawah tu...

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.