Monday, 5 March 2012

What's happen???

What happen to my blog lay out? Someone plss help me.. Tetiba pula dia jadi cmni iskk.. Segmen yg sepatutnye duduk di side kanan, bila pegi ke HOME mesti semua turun ke bawah.. masalah ni just ada kt HOME je.. tmpt lain tak per..X best lah.. Can anyone xplain kan how to resetting ke tmpt asalnya? 
dah try buat macam-macam dah ni .. huhuhuhu



4 comments:

  1. salam.awak pakai tempalte apa?kalau pakai template designer awak ubah kedudukan widget awak -design then page element
    harap dpt mmbntu(:

    ReplyDelete
  2. kina ade wat contest sket jom join.....


    http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ezzamalik: ok.. saya akan cuba dlu :)

    ReplyDelete
  4. x boleh jugak lah.. utk HOME je yg masalah macam tu, page page lain semua dalam kedudukan yg betul .. iskk

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.