Saturday, 14 July 2012

Blog Baru khas utk Homestay di Langkawi

Hi,
Ni pemberitahuan ye, saya sudah buat 1 blog khas untuk homestay/guesthouse saya di Langkawi. Jadi tak lah share dengan blog ini kan? Blog ni untuk suka suka je, dan blog yang satu lagi tu pula untuk serius serius hehehhe
Apa apa pun, kalau anda semua bercadang nak datang melancong ke Langkawi, bolehlah tempah homestay saya, dan kalau anda nak maklumat atau bantuan cth kedai makan mana sedap/mahal/murah, island hopping ke apa ke. Just ask me!
Nak tengok blog homestay/ guesthouse tu sila lah Klik sini !
 Cantik tau homestay ni sebab baru je siap, umur dia tak sampai setahun pun lagi  :)

 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.