Wednesday, 1 August 2012

Tips Buffet ramadhan buffet di Langkawi

Ni saya nak bagi tips or info pasal buffet di ramadhan di Langkawi:

  1. Tok senik Resort, kalau kita just pergi je anda akan dicharge rm23 seorang dewasa tapi kalau korang beli voucher kat sales diaorang cuma rm20 je.
  2. DeBaron Resort, Kuah, harga buffet diaorang ialah rm29.90 seorang dewasa. Kalau korang book awal dan menjadi diantara orang yang 10 pertama hari tu, anda akan dapat dengan harga rm19.90. Murah dan berbaloi kan?
  3. Seaview Hotel pula, harga rm29 seorang dewasa tapi kalau kita pergi dengan 5 orang sahabat, dapat harga rm27 seorang. Beruntungkan?
  4. Grand Continental Hotel pula harga rm33 seorang dewasa. Jangan pergi walk in je, pagi tu korang call dulu dan reserve meja, diaorang akan bagi dengan harga rm28 seorang. tak payah nak membayar rm33 seorang. Jauh beza tu kan?
Yang lain-lain tu standard lah. bawak 10+ dapat free 1. tak best sangat melainkan nak pergi 1 ofis oke lah tu.. Papepun, buat lah perancangan awal ok!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.