Wednesday, 1 August 2012

Pinterest

Banyak dah hari sebenarnya hajat dihati nak mempelajari dan menhegetahui lebih lanjut berkenaan PINTEREST ni tapi tak berkesempatan.. sebok memanjang kan .. hehehhe..
So hari ini saya berkesempatan melihat dan sudah mempelajari serba sedikit apa itu PINTEREST dan ia memang sesuatu yang interesting! 
Ala-ala buku nota kita dah tetapi didalam alam maya. Kalau kita tengah membaca blog or terpandang gambar yang cantik, kita boleh pinkan ke PINTEREST kita dan kita boleh tengok dimasa yang lain . Ala ala bookmark tapi more canggih coz kita boleh follow orang lain yang mempunyai sama interest dengan kita! 
Apa yang kita pin pun kita boleh share ke FACEBOOK or TWITER so 2 in 1 lah. Log in melalui facebook kita pun boleh, jadi senang sikit no need to remember password or anything new kan?
GO take a look at my PINTEREST ya!


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.