Monday, 3 September 2012

Mengandung kah aku?

Ya Allah, aku amat-amat berharap yang aku ni mengandung anak yang pertama walaupun sudah berkahwin selama 7 tahun. Tapi bila check HPT jawapan nya negative , ke aku tercheck awalsangat? sebab tak tahan nak tahu pregnant ke tidak. Tapi rasa cam pregnant.. skrang ni dok rasa cramp cramp n sengal sengal kat area perut, yang sengal tu pula balik kiri. Risau juga sebab bila baca if sengal balik kiri itu tandanya tak elok.. minta dijauhkan lah. Now dok spotting pun ade jugak.. 

Ada sesiapa pernah mengalami macam saya tak? sekarang kalau ikut kiraan 4minggu 3 hari. Risau dah ni...

:(

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.