Friday, 6 January 2012

Potong..potong..potong!!

  Sudah sekian lama aku plan nk kasi potong my cat.. last2 kelmarin a.k.a 6 jan 2012 akhirnya ku berjaya jugak membawa owen, my male kat ke klinik haiwan - Lassie- untuk dikembirikan .. sepanjang perjalanan tu si owen tu mmg abis-abis bising.. agaknya dia tahu kot yg dia nk kena heheheh .. pape pun.. skrang ni dah pukul 5ptg .. aku pegi pick si owen with my hubby, tgk dia dah tido .. maybe penin sebab ubat bius tu lagih lah .. appetite dia pun x ade lagi.. kalau x.. sehari berpinggan2 whiskas dia makan ..

   Ps: This is my owen yg still blur .. heheheh .. sian my owen .. but that's for ur own good kan?

Bawah ni semua kucing and dog yg sedang tunggu giliran or yg sedang terima rawatan;

          Ps:  Kucing itam ni tunggu untuk org adopt die .. hope she will find a new home and beloved family

Ps: si anjing yg peka, sblm mbik pic ni dia tgh tido.. cam tau2 je org nk mbik gambar dia.. trus dia bangun n tengok ke kamera.. good dog!  



Ps: Rasenye anjing ni cirit, tu sebab kena tambah air, sian.. tgk orang dengan mata bulat je



Ps: si gebu n boolat!

Lastly, suka bila tgk org sayang kucing and layan all the pets like their own family's not just a pet! bukan nya sepak terajang cam setengah orang tue.. huh!!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.