Friday, 6 January 2012

De' Nyior Guesthouse

    Sesiapa yg ingin bercuti di Langkawi boleh lah jenguk-jenguk guesthouse ni, baru je siap... berada di tengah-tengah Langkawi yaitu Padang Matsirat ( Dekat dgn Buffalo's Park). Kalau korang tiba di Langkawi daripada jeti feri tu, bolehlah ikut signboard Buffalo's Parks ataupun sign board ke langkawi international Airport.. dlm 15 km je dari jeti kuah. Tp kalau dari airport Langkawi tu 10 minit dah sampai.

  
    Setiap rumah dilengkapi 3 bilik tido. Masterbedroom ada kipas+aircond dan juga bilik air, 1 bilik ada katil single dan kipas  dan 1 lagi bilik ada 2 katil single berserta kipas+ aircond. Jadi total 3 bilik tido dan 2 bilik air yg bershower. Setiap ruang tetamu mempunyai air-cond




    Setiap rumah dilengkapi ruang dapur (kelengkapan asas sahaja) Dimana ada peti ais, toaster, electric kettle, pinggan,piring dan cawan dan meja makan untuk keselesaan para tetamu.



Ruang tamu yang luas dan lapang juga amat sesuai bagi para pelancong yang datang bersama ramai ahli keluarga. Terdapat tv dan sofa.


     Untuk maklumat lebih lanjut anda bolehlah melawati laman web facebook kami yaitu  De'Nyior Guesthouse, Langkawi


Kami disini menunggu panggilan dari anda!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.