Saturday, 4 October 2014

Raya Qurba 2014

Assalammualaikum para pembaca sekelian

mesto korang sekarang nih tgh bz buat persiapan untuk besok kan? Saya xde persiapan apa pun, sbb beli ketupat pulut hitam je.. yang lain-lain tu emak di kampung yang uruskan heheheh .. biasalah anak manja.. 



Bila dah nak habis ketupat baru ingat nak ambil gambar.. tihihihi.. tapi memang sedap ketupat makcik langkawi ni buat!

Raya ke 2 baru family buat korban diperlis, lepas tu adalah makan makan sedikit sambil pass pass daging tu untuk sanak saudara. then raya ke 3 , off to kota bharu kelantan.. whoopp whoppp.. modus operandi nya ialah, cari makan and makan banyak banyak coz sana memang terkenal dengan syurga makan. kiranya kalau kami pergi sana, separuh duit tu akan habis dengan membeli makanan je hahahahha.. teruk..

Family trip kali ni cuma kami n mak ayah je. Family kakak x join sbb anak diaorg sekolah.. so buhuhuhu.. next time lah ye. 
Nanti kat kelantan will update more info aktiviti kitaorang and of coz some pictures of that glorius food!
So for now, Happy Holiday and Selamat hari raya. Safe journey and drive carefully ya!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.