Tuesday, 28 February 2012

terlambat

iskkk.. bila di tengok-tengok kan balik.. lama sungguh saya x update blog saya ni.. skrang ni musim ujan di Langkawi jadi cuaca di sini sejuklah skit daripada selalu nya panas.. hari tu saya pergi bercuti di Kuala Lumpur, mmg best n puas hati lah .. rasanya x pernah dlm sejarah saya memborong byk mcm tu barang... nnt saya bubuh entry pasai percutian di Kuala Lumpur. Bulan 3 ni pula, saya akan balik sarawak coz ada majlis perkahwinan... harap nya semua berjalan lancar ... apa2 pun.. hidup kena di terus kan.. besok my hubby akan balik.. jadi aktiviti akan pack lah!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.