Wednesday, 13 November 2013

Sabun Thanaka


Assalammualaikum

Disini saya nak promote barang baru, mungkin selama ni kita selalu dengar pasal bedak thanaka kan? ala yg kena pakai mcm bedak sejuk tu.. 
tapi sekarang diaorang ada buat dalam bentuk sabun. Jadi lebih senang lah kerja kita dan dia tidak akan meninggalkan debu bedak tu bila kering. Sabun thanaka ni macam sabun susu beras lah.. basahkan time kita mandi dan gosoklah dimuka dan di badan.. Lepas tu badan kita akan berbau harum je.. Sabun Thanaka ni berbau honey & lemon.. memang nyaman je bau dia.. kita pakai pun seronok , macam kat spa je tp walhal kat rumah sendiri.



Sabun ini elok untuk mengecutkan jerawat dan pudarkan jeragat. dan boleh juga memutihkan kulit. kesan tu berlainan dengan orang lain lah. Macam saya ni yang selalu pakai .. ok.. alhamdullilah setakat ni tak ada masalah. kalau tak muka saya ni bila datang je tengahari mesti kulit berminyak. Tapi sekrang sejak pakai sabun Thanaka ni.. ok je.. xde berminyak minyak dah.. senang pun senang nak pakai. Menjimatkan lagi ade.. 1 sabun tahan sebulan lebih ( kalau share dgn suami lah ) tapi ada yg satu lagi tu saya guna sesorang, dah dekat 2 bulan dah tak habis habis lagi. pakai skit dah berbuih dah..




Kalau berminat hendak mencuba, boleh,. dipersilakan. harga dia cuma rm8 je sekotak.. tak mahal. bayangkan lah boleh tahan sampai 2 bulan tue! kalau ambil banyak boleh kurangkan sikit. Harga ni tak termasuk postage ye.. postage tambahan rm5 utk semenanjung dan rm7 utk s/s

Berminat boleh komen di bawah ni atau pun nak fast reply boleh MESSAGE di page saya

kachak-kachak by khalina


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.