Tuesday, 22 October 2013

Shawl glitter Murah!

Lai... Lai.. Lai.. shawl glitters nak kasi letgo murah2 je nih.. apa? shawl glitters? camne tue? alaaaa shawl glitters yg macam dalam cerita 'i love you mr.arrogant' tu lah.. yang tengah dok top sekarang nie.. tak tahu lagi? blur lagi?? try usha gambar Dato siti nurhaliza dan juga shila hamzah, sure akan nampak lah diaorg menggayakan shawl glitters tu
Kalau kita pakai shawl glitter ni, automatik penampilan kita akan jadi vogue gitu, mcm sayalah.. time raya qorban.. baju kurung plain.. monyok jeee.. tp pakai shawl glitters direct jadi vogue heheheh

so mai beli lekaih, nak habiskan stok ni!

Shawl Glitters
rm15 exc postage
58'x19.5'
senang dibentuk, tak gatai sebab ada kain lain pula dibawah. kain jersi..










Dah buat pilihan?
boleh comment atau emailkan ke
anchot@live.com

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.