Sunday, 25 November 2012

Tune Hotels promo 0.25 rates!

Sekarang ni kan tune hotel tengah mengadakan promosi bilik dengan harga serendah 0.25! jadi sesiapa yang berhajat nak bercuti ke thailand or jakarta tu boleh lah buat tempahan cepat cepat sebelum disambar oleh orang lain kan? Bagi saya lah, lebih baik stay di Tune hotel daripada menempah di hotel hotel lain yang kita tak pasti lagi kecantikkan dia dan kekemasan dia kan? Dah lah mahal pula tu. Untuk promo kali ni, saya tempah untuk Tune Hotel Pasar Baru, dengan harga rm40 untuk 2 malam sekali dengan cosy pakej. murah kan? memang berbaloilah. so sekarang ni target nak cari tiket flight pula. 

Oh ya! Pada promo bilik Tune hotel yang berharga 0.02 tu saya beli juga tau! saya beli di Legian, Bali untuk 4h3m berharga 40sen sahaja!! memang x msuk akal tapi itulah kebenarannya.. then saya pun tempah lah pula bilik di Tune Hotel 1Borneo untuk 3h2m denagan harga 2sen! haha.. memang berbaloi. Murah lagi daripada kita bayar masuk toilet kan? 
Jadi moh le kita ke Tune Hotel untuk membuat tempahan







No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.